Over ons

De Spindel is een familiebedrijf en opgericht in 1990 door Harry van der Grinten. Sinds 2012 wordt het bedrijf geleid door zijn zoons Joost en Bas van der Grinten.

Spindel

De naam van ons bedrijf is afgeleid van ‘voetspindel’. Een voetspindel is het onderdeel van de steiger dat de basis biedt voor de totale steiger. De Spindel geeft precies de vereiste en gewenste basis voor uw project.

Doelgroep

De Spindel richt zich voornamelijk op nieuwbouw en renovatie. Projecten binnen de industrie kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Tevens bieden wij oplossingen voor bijvoorbeeld podia en/of steigers voor promotionele doeleinden.
Ook particulieren kunnen bij De Spindel terecht voor steigers, zoals rolsteigers, dakkapelsteigers en schoorsteensteigers.
Door de veelzijdigheid van onze medewerkers en ons materiaal, en door onze creatieve instelling bieden wij een oplossing voor elke steigervraag. Bovendien zijn onze monteurs / steigerbouwers flexibel en breed inzetbaar. Uiteraard zijn ze allemaal VCA-gecertificeerd en voorzien van steigerpassen.

Werkwijze

Wij maken graag een afspraak om uw wensen ten aanzien van steiger(s) binnen uw project en/of organisatie te bespreken. Bij voorkeur bezichtigen wij – indien mogelijk – uw project. Dit geschiedt uiteraard vrijblijvend. Vervolgens maken wij een passende (en vrijblijvende) offerte voor een perfecte uitvoering van het benodigde steigerwerk. Wij stellen een zo scherp mogelijke offerte op waarbij uiteraard de kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Uw project wordt door één van onze medewerkers volledig begeleid, vanaf het uitbrengen van de offerte tot en met de uiteindelijke demontage van de steiger. Om de begeleiding van uw project optimaal te begeleiden, heeft u één vast contactpersoon binnen onze organisatie. Wij hanteren de voorwaarden zoals die door de VSB zijn opgesteld

Veiligheid

Veiligheid van een steiger is uiteraard van het (aller)grootste belang en stellen wij gedurende onze werkzaamheden altijd voorop. Om de veiligheid en kwaliteit van onze steigers te waarborgen is De Spindel Steigers al sinds 1997 VCA-gecertificeerd.

Logo AJA